top of page

faq

frequently asked questions

 • Chương trình của bạn có những kỳ thi tín chỉ nào?
  REAP International chấp nhận các điều kiện sau: Thi chứng chỉ tương đương Thi tín chỉ REAP Chương trình Kiểm tra Trình độ Đại học dựa trên việc kiểm tra môn học và số điểm đạt được.
 • Mô tả việc thi Chứng chỉ Tương đương.
  Thi Chứng Chỉ Tương Đương Nếu ứng viên KHÔNG CÓ bằng Tốt nghiệp Trung học Phổ thông (THPT) hoặc Chứng chỉ Tương đương, cần phải thi Chứng chỉ Tương đương. Vui lòng tham khảo tài liệu Thông Tin Thi của REAP International để biết thêm chi tiết. Tiếng Anh Tiếng Việt Biểu mẫu Chuyển Đổi Tín Chỉ REAP có sẵn.
 • Mô tả việc Thi Tín Chỉ của Reap
  Thi Tín Chỉ Của Reap Nếu ứng viên đã có bằng Tốt nghiệp THPT hoặc Chứng Chỉ Tương Đương, và muốn được miễn 2 năm đầu tiên của chương trình Cử nhân (60 tín chỉ) và đăng ký bắt đầu năm thứ 3 của chương trình Cử nhân tại TXUT – cần phải làm bài Thi Tín Chỉ của REAP. Nếu vượt qua thành công bài thi (tổng cộng 3 phần), ứng viên cần viết yêu cầu bảng điểm (theo mẫu) và gửi đến văn phòng REAP. Ban điều hành REAP sau đó sẽ chuyển đổi kết quả bài thi thành bảng điểm. Vui lòng tham khảo tài liệu Thông Tin Thi của REAP International để biết thêm chi tiết o English o Vietnamese Biểu mẫu Chuyển Đổi Tín Chỉ REAP có sẵn
 • What are the benefits of taking the two tests REAP provides?
  REAP Diploma Equivalency Test. If a prospective student DOES NOT have a High School Diploma or GED: The individual must take the REAP High School Diploma Equivalent Test. REAP Earned Credit Test If a prospective student DOES have a High School Diploma or GED, and they desire to be exempted for first 2 years of Bachelor (60 credit hours): The individual must take the REAP Earned Credit Test. If they sucessfully pass, they must then apply to start as a 3rd year B.A. at TXUT. Transfer credits are determined on a case-by-case basis.
 • Describe the College-Level Examination Program (CLEP)
  College-Level Examination Program (CLEP). CLEP stands for “College Level Examination Program.” It’s a set of tests developed and administered by the College Board. You probably know the College Board if you’ve taken the SAT or AP Exams. They’re exams that test your knowledge of a variety of academic subjects. Many colleges and universities will give you credit towards a degree for each CLEP test you pass. CLEP Exams Save You Money Considering that the average cost per credit hour is $325 at a public university, CLEP exams can save you a lot of money. CLEP Exams Save You Time Money is a valuable resource, but time is even more valuable. CLEP tests can help you get a degree much faster than the traditional college path.
 • Quy trình nhập học bao gồm những gì ?
  Quy trình nhập học bao gồm khá nhiều bước để hoàn thành. Nhưng bạn đừng lo lắng, chúng tôi sẽ cố gắng hết sức để làm cho nó trở nên đơn giản và dể dàng nhất có thể. Điều đầu tiên cũng là điều quan trọng nhất, bạn hãy làm theo những hướng dẫn sau đây: CẦU NGUYỆN Đừng lo lắng gì cả, nhưng trong mọi sự hãy dùng lời cầu nguyện, nài xin cùng sự tạ ơn mà trình dâng những nhu cầu của mình cho Đức Chúa Trời. Phi-líp 4:6. Trước hết, bạn hãy HỎI Ý CHÚA. Đừng NÓI với Ngài những gì bạn sắp làm, nhưng hãy HỎI Ngài. Nếu Chúa thật sự mong muốn bạn tiến bước với quyết định này, Ngài sẽ bắt đầu bày tỏ rõ ràng và ban cho bạn những ý tưởng sáng tạo, đặc biệt sẽ có đôi lúc khó khăn, hãy kiên nhẫn trong suốt hành trình của bạn ĐỊNH LIỆU Hãy tìm cầu sự khôn ngoan và sự thông sáng, Chớ quên và chớ từ bỏ các lời của miệng ta. Châm Ngôn 4:5 Trước khi tham gia bất kỳ khóa học nào, điều đầu tiên bạn cần làm là phải tìm hiểu, biết rõ các công cụ, thông tin về chương trình bằng cấp. Vì Sao? Có nhiều người bắt đầu nhưng chỉ có vài người kết thúc. Điều quan trọng là bạn phải “Hoàn Thành Cuộc Đua”. Truy cập trang FAQ – Những Thắc Mắc Thường Gặp là một khởi đầu thông minh! Bạn cần xem qua các chương trình chẳng hạn như những sự quảng bá, các công tác và thông tin chi tiết của chúng tôi. Đừng do dự, hãy liên hệ với chúng tôi khi bạn có bất kỳ câu hỏi nào. Hy vọng video “Hoàn Thành Cuộc Đua” của chúng tôi sẽ thôi thúc bạn đưa ra quyết định cho sự giáo dục về thần học của mình. KẾ HOẠCH Ai trong các ngươi muốn xây một cái tháp mà trước hết không ngồi tính phí tổn để biết mình có đủ tiền hoàn thành nó chăng? Lu-ca 14:28 Hãy lập một kế hoạch để đảm bảo bạn sẽ hoàn thành mục tiêu của mình. Kế hoạch này có thể đòi hỏi bạn phải có một ngân sách để trang trải cho các chi phí như các môn học, hoặc sắp xếp lại thời gian biểu của mình trước khi tham gia bất kỳ một môn học nào. Chúng tôi gọi quy trình nhập học là CHUẨN BỊ, SẴN SÀNG, và PHÁT TRIỂN!
 • Giải thích quy trình Chuẩn Bị, Sẵn Sàng, Phát Triển.
  Đây là một hình ảnh đơn giản để miêu tả quy trình Chuẩn Bị, Sẵn Sàng, Phát Triển. Đăng Ký Ngay Hôm Nay Bước đầu tiên để trở thành một sinh viên của trường là bạn phải hoàn thành thủ tục ứng tuyển trực tuyến. Tệp Tài Liệu REAP-TXUT cho niên khóa sắp tới sẽ là một nguồn thông tin hữu ích. Gửi Cho Chúng Tôi Học Bạ, Tiểu Sử, và Các Tài Liệu Khác Bước này chỉ dành cho các cá nhân chưa đính kèm hồ sơ của mình khi nộp đơn đăng ký. Thanh Toán Chi Phí Đăng Ký & Cơ Sở Vật Chất $100 là tổng Chi Phí Đăng Ký và Cơ Sở Vật Chất của bạn. Đây là lệ phí hàng năm mà bạn phải thanh toán trước khi bạn được phép tham gia các lớp học. Nhận Được & Bắt Đầu Lớp Học Của Bạn BƯỚC NÀY CHỈ CÓ THỂ THỰC HIỆN SAU KHI ĐƠN ĐĂNG KÝ CỦA BẠN ĐƯỢC HOÀN TẤT. Truy cập vào trang Ready, Set, Grow của chúng tôi để biết thêm chi tiết.
 • Tôi nên làm gì nếu quên mật khẩu?
  Đại Học Thần Học Texas chỉ có thể ĐẶT LẠI mật khẩu. Vì vậy, sinh viên phải giữ mật khẩu của mình ở nơi an toàn hoặc sử dụng phần mềm bảo mật cho mật khẩu của mình.
 • Thẻ sinh viên của tôi
  Thẻ sinh viên thường được TXUT tạo sau khi bạn hoàn tất việc đăng ký. Văn phòng hành chính sẽ cung cấp thông tin này ngay khi sinh viên chính thức yêu cầu.
 • Học phí cho niên khóa 2021-2022 là bao nhiêu?
  2021-2022 HỌC PHÍ VÀ LỆ PHÍ – THẦN HỌC (Đóng 10 tháng trong một niên khóa) Cử Nhân 1.350 USD ÷ 10 Môn = 135 USD Học Phí (Mỗi Môn Học) Thạc Sĩ 1.600 USD ÷ 10 Môn = 160 USD Học Phí (Mỗi Môn Học) Tiến Sĩ Mục Vụ (D.Min.) 1.800 USD ÷ 10 Môn = 180 USD Học Phí (Mỗi Môn Học) Tiến Sĩ Triết Học (Ph.D.) 2.500 USD ÷ 10 Môn = 250 USD Học Phí (Mỗi Môn Học) Sách + Tài Liệu Của Môn Học 20 USD (Mỗi Môn Học) _______________________ CHƯƠNG TRÌNH TƯ VẤN CƠ ĐỐC (Thêm vào các học phí được nêu ở trên) Phí Tư Vấn Hằng Tháng cho mỗi môn học 400 USD ÷ 10 Môn = 40 USD
 • Niên khóa 2021-2022 có những lệ phí nào?
  ĐÂY LÀ NHỮNG LỆ PHÍ HÀNG NĂM – THANH TOÁN MỘT LẦN. 100 USD: Phí Đăng Ký & Cơ Sở Vật Chất (Hạn nộp vào môn học đầu tiên của TẤT CẢ sinh viên) Phí Tốt Nghiệp (Hạn nộp vào môn học trong tháng 4) 100 USD: Sinh Viên B.A. – năm thứ nhất 125 USD: Học viên M.A. 150 USD: Nghiên cứu sinh D.Min. và Ph.D. 100 USD: Phí đóng Bìa Luận Án (Chỉ dành cho các Nghiên cứu sinh bậc Tiến sĩ) 100 USD: Phí Luận Án Tiến Sĩ (Chỉ dành cho các Nghiên cứu sinh bậc Tiến sĩ) Xem chi tiết về Học Phí và Lệ Phí tại đây.
 • Tôi sẽ thanh toán Phí Đăng Ký & Cơ Sở Vật Chất như thế nào?
  Thanh toán Phí Đăng Ký & Cơ Sở Vật Chất 1. Sau khi hoàn thành bước đăng ký REAP-TXUT, hãy thanh toán các chi phí của bạn càng sớm càng tốt. 2. Rất đơn giản, hãy truy cập trang REAP-TXUT Payment of Fees. 3. Hãy chắc chắn bạn hoàn tất mục Thông Tin Sinh Viên. 4. Chọn ô 100 USD, nếu bạn trả cho cả hai khoản phí 5. Điền thông tin thanh toán của bạn. Bạn cũng có thể gọi cho chúng tôi theo số (817) 238-2000 ext 226 để yêu cầu thực hiện thanh toán.
 • Tôi sẽ thanh toán Học Phí & Tài liệu như thế nào?
  Thanh toán Học phí & Tài liệu Sau khi nhận được email xác nhận tình trạng đăng ký của bạn, hãy thanh toán cho môn học của bạn. Truy cập trang REAP-TXUT Course/Book Purchase Hoàn tất mục Thông Tin Sinh Viên. Trong phần Chọn Môn Học (Course Selection), hãy chọn Trình Độ (Approved Grade Level) của bạn. Hãy kiểm tra mục Course Book $20.00 để bạn có thể nhận được sách giáo khoa. Điền thông tin thanh toán của bạn. Bạn cũng có thể gọi cho chúng tôi theo số (817) 238-2000 ext 226 để yêu cầu thực hiện thanh toán
 • Cần làm gì để thanh toán các khoản chi phí phát sinh (Phí tốt nghiệp, Luận văn, v.v)?
  Bạn chỉ cần làm theo các bước đã được đưa ra cho câu hỏi trước đó. Bạn sẽ không thể thực hiện sai nếu bạn luôn luôn điền tên sinh viên, và càng nhiều chi tiết thích hợp càng tốt. Xin cảm ơn!
 • Chính sách hoàn trả như thế nào?
  Trong trường hợp người nộp đơn ngừng quá trình đăng ký hoặc sinh viên rút khỏi bất kỳ môn học nào của chương trình, thì mọi khoản tiền về học phí và lệ phí mà REAP-TXUT đã nhận được sẽ KHÔNG được hoàn trả. Điều này cũng được áp dụng cho việc thanh toán Phí Đăng Ký và Cơ Sở Vật Chất. Tin tốt là các ứng viên và sinh viên không có nghĩa vụ phải trả tiền TRƯỚC cho bất kỳ môn học nào trong tương lai mà họ chưa tham gia.
 • Sinh viên Chuyển tiếp muốn chuyển đổi các tín chỉ, cần làm gì trước tiên?
  Nộp đơn đăng ký trực tuyến và hoàn tất thủ tục đăng ký là những bước đầu tiên quan trọng nhất
 • Việc chuyển đổi tín chỉ được xác định như thế nào?
  Tín chỉ chuyển đổi chưa được hợp thức cho đến khi trường đại học gửi email xác minh các tín chỉ học tập đáp ứng yêu cầu về bằng cấp đã được chấp nhận và áp dụng. Tín chỉ chuyển đổi không được đảm bảo khi sinh viên chuyển từ trường này sang trường khác. Thông thường, trong quá trình chuyển từ trường này sang trường khác, các sinh viên được đánh giá và được nhận tất cả tín chỉ hoặc một phần hoặc không chuyển đổi cho các môn học đã hoàn tất. Các trường đại học thường yêu cầu điểm đạt được tối thiểu trong mỗi môn học. Chúng tôi cũng sẽ xem xét điều này.
 • Cần bao nhiêu tín chỉ cho văn bằng Cử nhân?
  120 tín chỉ. (30 tín chỉ cho mỗi niên khóa trong thời gian 4 năm) NHỮNG YÊU CẦU ĐỂ HỌC CÁC VĂN BẰNG SAU ĐÂY Chứng Chỉ Học Kinh Thánh (Năm 1) Nộp bằng Tốt nghiệp Trung học Phổ thông hoặc Văn bằng Tương đương. Cao Đẳng Thần Học (Năm 2) Phải có ít nhất 30 tín chỉ chuyển tiếp (1 năm) trong các chương trình học Kinh Thánh hay thần học Chứng Chỉ Mục Vụ (Năm 3) Phải có ít nhất 60 tín chỉ chuyển tiếp (2 năm) trong các chương trình học Kinh Thánh hay thần học. Cử Nhân Thần Học (Năm 4) Phải có Chứng Chỉ Mục Vụ (3 Năm) hoặc chứng chỉ tương đương với 90 tín chỉ đạt được. __________________________ Khi sinh viên có được văn bằng Cử nhân, theo tiến trình tự nhiên sẽ là: Trình Độ Sau Đại Học Thạc sĩ Thần học Trình Độ Tiến Sĩ Tiến sĩ Mục vụ (D.Min.) Tiến sĩ Thần học (Ph.D.)
 • Tôi sẽ được gì nếu đã hoàn tất chương trình Cơ Đốc Nhân Phục Vụ (CS) qua REAP?
  Lợi ích của việc hoàn tất chương trình Cơ Đốc Nhân Phục Vụ qua Reap: Hoàn tất chương trình Cơ Đốc Nhân Phục Vụ – sinh viên sẽ được học năm thứ 3 của chương trình Cử nhân Thần học. Hoàn tất chương trình Cơ Đốc Nhân Phục Vụ cộng với kinh nghiệm thực tiễn (5 năm hầu việc Chúa trở lên) – sinh viên sẽ được học năm thứ 4 của chương trình Cử nhân Thần học
 • Các văn bằng thế tục được ấn định như thế nào trong việc chuyển đổi tín chỉ?
  Chuyển Đổi Tín Chỉ - Trình Độ: Văn bằng Cử nhân Thế tục của một trường được chính phủ công nhận (nhưng không có bất kỳ kinh nghiệm mục vụ nào) – sinh viên sẽ được học chương trình Cử nhân Thần học (Năm thứ 4) của chương trình Cử nhân. Văn bằng Cử nhân Thế tục từ một trường được chính phủ công nhận cộng với kinh nghiệm mục vụ (1 năm trở lên) HOẶC tín chỉ Đại Học Kinh Thánh – sinh viên sẽ được học chương trình Thạc sĩ Thần học. Cuối cùng, việc chuyển đổi tín chỉ được xác định theo từng trường hợp cụ thể.
 • Làm thế nào để chuyển đổi các tín chỉ từ REAP sang TXUT?
  Gửi yêu cầu đến Văn phòng REAP qua Biểu Mẫu Chuyển Đổi Tín Chỉ REAP. Thanh toán phí (tham khảo trang web) Chuyển đổi tín chỉ: 300USD Yêu cầu bảng điểm: 10USD Tổng: 310USD Hãy làm theo hướng dẫn bên dưới: Nhấp vào nút OTHER và nhập số tiền 310USD Chọn “REAP-TXUT English” từ Select Fund. Nhập tên sinh viên. Nhập Tín Chỉ Chuyển Đổi/Bảng điểm. Nhập thông tin Thẻ Tín Dụng của bạn. Nhấp vào nút SUBMIT màu đỏ và bạn đã hoàn tất.
 • How do I qualify for Life Experience Credits?
  Texas University of Theology grants life experience credits for professional and ministerial experience, and transfer of credit hours for studies taken in other colleges and learning institutions. When the student submits all the necessary documentation with a $50.00 evaluation fee, an evaluation will be done Submit valid documentation of your life experience, together with the following information, if applicable: Resume of professional and ministerial experience Official transcripts from other learning institutions (religious and secular) Letters of Recommendation Certificates, Diplomas, Awards Books, Articles written by you Missionary trips Description of pastoral and leadership ministry All information must be submitted by class #3 to be considered for eligibility. No exceptions! The entire form with additional details can be found here.
 • What fees are charged for Life Experience Credits?
  Life Experience Credits Fees Evaluation application: $50.00 (non-refundable) Life experience credits: $10.00 per credit Example: 30 credits X $10.00 = $300.00 + $50.00 evaluation application ($350.00 Total) 30 credits is equivalent to one (1) year of study ($1,350.00) A savings of $1,000.00 and one year of attending classes View the Life Experience Credits form for complete details..
 • What theological degree options exist?
  Texas University of Theology is committed to high academic achievement and excellence in every aspect of its ministry and education. With that in mind, we have established outstanding programs to develop Christian leaders for effective service. Undergraduate Certificate of Biblical Studies (1st Year) Associate of Arts in Theological Studies (2nd Year) Ministerial Diploma (3rd Year) Bachelor of Arts in Theology (4th Year) Graduate Level Master of Arts in Theology Doctorate Level Doctor of Ministry in Theological Studies (D.Min.) Doctor of Philosophy in Theological Studies (Ph.D.)
 • How do the degree levels differentiate?
  The Bachelor of Arts in Theology degree focuses on historical, systematic, and biblical theology. The program is designed to provide a theological foundation for ministerial service. Most students transfer in from the three-year Ministerial Diploma program, but if you’ve earned 90 credits in ministry, theology, Bible, or the humanities from another recognized college or University, you should be able to transfer into the Bachelor’s degree completion program. This program is offered in English and Spanish. The Master of Arts in Theology degree focuses on historical, systematic, and biblical theology. The program is designed to provide a theological foundation for ministerial service. The Doctor of Ministry in Theological Studies degree program is designed to serve the need of ministers for an experience of continuing education, which renews the personal life of faith, further develops professional competence, and stimulates continued growth in biblical and theological foundations for ministry. The purpose of this degree program is to equip the student for a higher level of competence in the practice of ministry. The Doctor of Philosophy in Theological Studies degree program is designed to serve the need of ministers for an experience of continuing education, which renews the personal life of faith, further develops professional competence, and stimulates continued growth in biblical and theological foundations for ministry. The purpose of this degree program is to equip the student for a higher level of competence in the practice of ministry. The Christian Counseling Program is designed to prepare students for the specialized ministry of counseling within the context of the local church, para-church ministries, church related agencies, and other religious settings.
 • What are the requirements for the Christian Counseling Program?
  Applicant must be in the Bachelor, Master, or Doctoral Levels of the program. Undergraduates are NOT eligible for the counseling program. Complete 10 counseling focused courses and achieve a passing score on each course’s corresponding assignment. Create Dissertation project from a counseling point of view and focus. (Doctoral level students only: D.Min, 100 pages – Ph.D., 150 pages) Fulfill all financial requirements of tuition and graduation fees in the current, enrolled school year. The Counseling program fee is $400.00, in addition to the regular Theology Program pricing. Please see tuition chart above to calculate exact prices. Your final Degree will be awarded as a Theology Degree with an Emphasis in Christian Counseling.
 • How to I obtain a REAP International transcript?
  Simply submit the REAP Transcript Request Form to the Office of the Registrar.
 • Is there a fee to submit a REAP Transcript Request Form?
  The initial cost for your 1st transcript is $10.00 USD. Each additional transcript request is $5.00 USD.
 • What if I need to submit a transcript to attend REAP-TXUT?
  No problem. If you are requesting that your transcripts from another school be sent to TXUT, download this form.
 • How will I know whether I was accepted into a particular degree program?
  You will receive email correspondence informing you regarding your degree placement and what steps to take next. Therefore, is important that prospective students: provide an accurate email address provide an email address that is regularly read by the recipient
 • Is someone available to assist me with the Admission Process?
  Please be sure to first review the REAP-TXUT Information Packet. An overview can also be found here. To speak with some directly: If you have a general inquiry or a specific situation, feel free to contact me and I will promptly respond. I would love to connect with you at our Fort Worth offices, via Zoom, or by phone if you have an interest in Texas University of Theology. Thank you.Dr. Dave Wallace Director of Global Education (817) 238-2000 ext. 226
 • When is the Graduation Ceremony for the Class of 2023?
  Ceremony Rehearsal: Friday, June 23, 2023 Graduation Ceremony: Saturday, June 24, 2023 (location to be announced} Graduation dates are tentative and pending confirmation.
 • What are the graduation eligibilty requirements?
  SUBJECT TO CHANGE To be able to graduate, have your name included in the ceremony’s printed program, and receive your diploma, the following requirements are necessary: Tuition paid in full of all 10 courses by May31st. No pending partial payments can remain. Payment in full of graduation fee. Payment in full of Life Experience credits (if applicable). A passing grade on all 10 courses. Doctoral Level students: Submission with approved acceptance of a Doctoral Project. Doctoral Level students: $100 Dissertation binding fee (if chosen as your project). GRADUATION FEES, DUE BY APRIL CLASS: $100.00: 1st Year Students - B.A. Students $125.00: M.A. Students $150.00: D. Min & Ph.D. Students
 • Is there a video of last year's graduation?
  Here's the video of the 2021 graduation ceremony. Feel free to share it with others.
 • Why did REAP partner with Texas University of Theology?
  REAP International has a mandate to advance the Gospel of Jesus through teaching and spiritual discipleship. We actively work to provide resources to help believers draw closer to God and to disciple others to do the same. REAP exists to make disciple-makers in every nation, teaching them to be worshipers in Spirit and in Truth. Texas University of Theology(TXUT) offers academic degrees, advanced degrees, and vocational training programs intended to prepare students for professional service in Christian Ministry and Community Service. We are proud to collaborate with Texas University of Theology due to it's like-minded mission. Over 50% of ministers in America have no formal theological training or hold a collegiate degree. TXUT is tailor-made for pastor and leaders who are already actively involved in ministry.
 • What are some advantages of attending TXUT?
  Texas University of Theology Advantages Biblically Focused: Spend your time studying the Bible, not secular studies in sciences, math, and other unnecessary courses to complete. Simply Count to 10: No need to guess how many classes are needed to finish. Only 10 TXUT courses are usually required to obtain most degrees. Reduced Tuition: Tuition and fees are financially feasible compared to most Bible Colleges costs. Avoid obtaining unreasonable debt. Ministry Based: TXUT degrees are created with ministry leadership and lay people in mind. Subjects are relevant and practical. For more information: REAP-TXUT Promo Card
 • What's the history of TXUT?
  Texas University of Theology has over 25 years of equipping leaders. It's purpose is to bring theological education and ministerial training to people who are unable or unwilling to attend a centralized higher education institution. While TXUT admires and endorse the efforts of traditional Bible Colleges and Seminaries, it's deeply committed to the concept of training people within the walls of their own local church, and to the provision of excellent teaching material and study options for Christians everywhere. Their function is simply to add a theological and academic resource that few churches can viably provide, while leaving the practical training in ministry to the local pastor. Their goal is to not just to impart knowledge, but rather to teach principles of sound interpretation, showing people how to do their own research, and how to apply truth to life. A final goal is the ultimate activation of men and women into effective Christian service, in any environment to which he or she may be called to minister.
 • Who are the overseers of Texas University of Theology?
  Dr. John Delgado is President of Texas University of Theology. He is also a spiritual mentor, offering support and spiritual covering to Pastors and Leaders. He and his wife, Dr. Iris Delgado, have authored various books. Drs. John & Iris Delgado have dedicated their lives to ministry for over 40 years and are recognized internationally as conference speakers and teachers.
bottom of page